icon-Check icon-Trash icon-Copy icon-Edit icon-Star icon-facebook icon-instagram icon-invoice icon-profile icon-menu icon-plus
Login
Probeer

Hoe werkt het?


Allereerst is het van belang om een account aan te maken. Hierbij voegt u uw e-mailadres met een bijbehorend wachtwoord naar keuze.

Zodra het profiel is aangemaakt kunt u uw NAW-gegevens, KvK-nummer, BTW-nummer en eventuele bedrijfslogo hieraan toevoegen. Tegen een betaling van 10 cent per factuur heeft u ook de mogelijkheid om via een BCC een derde partij toe te voegen aan het versturen van uw factuur.

Voordat u uw eerste factuur gaat maken is het belangrijk om klanten en producten/diensten in te voeren, zodat deze vervolgens eenvoudig aan de factuur toe te voegen zijn. Prepaidfactuur.nl verzorgt kosteloos vijf gratis slots voor zowel uw klantenbestand als het product/diensten bestand. Voor iedere 5 extra slots betaalt u vervolgens 10 cent.

Als welkomstcadeautje krijgt iedere nieuwe gebruiker €2,50 gratis tegoed. Onder de tab ‘opwaarderen’ heeft u vervolgens de mogelijkheid om via iDeal tegoed aan het account toe te voegen en zo verder gebruik te kunnen maken van de dienst. Al uw opwaarderingen zijn eenvoudig terug te vinden onder de tab ‘ orders’.

Nu kun u beginnen met het maken en versturen van de factuur. Kies uit het klantenbestand de desbetreffende klant en alle gegevens worden automatisch toegevoegd aan de factuur. Zodra deze gereed is en u op ‘verstuur’ klikt, zal de factuur worden aangemaakt, worden opgeslagen en als PDF naar uw klant verstuurd worden. Tevens heeft u de mogelijkheid om via ‘checkbox eigen mail’ een gepersonaliseerd bericht naar uw klant te sturen. Als u deze niet aan vinkt, wordt er een standaard bericht verstuurd.